Portal Pszczelarski

[Współpraca] Próbki miodu - badania


Szanowni Państwo Pszczelarze!
Jestem studentem Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie i zajmuję się tematyką pszczół, a konkretnie miodami. Poszukuję do badań, publikacji i konferencji pszczelarskich próbek miodów z całej Polski. Oczywiście z wynikami mogę się podzielić. Jeśli ktoś z Państwa zechce mi pomóc to zapraszam do kontaktu.
mabrys11@wp.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2086

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Kwietnia 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Lawendowe ciasto dyniowe

Plackowe brownie z cukinią i miodem

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

O co chodzi w BeePower!?

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie