Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Stół M430D


www.apitec.pl Artykuły pszczelarskie. Wszystko dla pasieki w jednym miejscu
Stół M430D jest przeznaczony do pracy przy odsklepianiu ramek z miodem, przystosowany do ramek 435X300, 435X230, 435X145, 435X115. Elementy stołu sa wykonane ze stali nierdzewnej gatunek AISI 430. Objętość całkowita stołu 125 litrów , objętość części dla miodu - 45litrów
Zbiornik umocowany na regulowanych nogach ze stali nierdzewnej, W zbiorniku znajduja sie wkładki z blachy nierdzewnej perforowanej. Element do umocowania odsklepianej rammki – belka ze stali nierdzewnej z kolcem. Dno zbiornika profilowane, na dnie zbiornika znajduje się zawór spustowy.
Wymiary:
długość 980 mm
szerokość 525 mm
wysokość z podstawą 860 mm
głębokość 470 mm
waga 16 kg

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2557

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (04 Lutego 2017)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie