Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Stół do odsklepiania wzmocniony wielkopolski/ostrowskiej pszczoły miód


Witam,
Dziś na sprzedaż posiadam nowy wykonany w 100 % ze stali nierdzewnej 100 cm wzmocniony stół do odsklepiania na ramki wielkopolskie, ostrowskiej.
Stół wyposażony jest w:
-Regulowane nogi wykonane ze stali nierdzewnej, zakończone kółkami z blokadą
-Dno stołu profilowane "korytowane" spadek względem zaworu 1 cm
-Profilowane wyjmowane sito
-Ramkę do odsklepiania ramek z trójstopniową regulacją kąta nachylenia, wykonaną ze stali nierdzewnej
--Zawór klapowy.
Cena bez pokrywy 950 zł
Istnieje możliwość dokupienia widocznej na zdjęciach pokrywy koszt 160 zł
koszt wysyłki za pobraniem 35 zł po wpłacie na konto 25 zł

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3763

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Marca 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu