Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Spadź iglasta PRZEWODNOŚĆ POWYŻEJ 13 [10(-4) S/cm]


Sprzedam miód ze spadzi iglastej ze zbioru 2015r. (spadż z lasu jodłowego). Miód został przebadany w laboratorium pod każdym kątem, w tym przewodność powyżej 13 [10(-4) S/cm]- miód I klasy. Oferuję sprzedaż w słoikach, wiadrach i beczkach, 29zł za 1kg. Dostawa- do uzgodnienia. Wiecej inf pod nr tel. 725 466 294

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2968

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Lutego 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kukurydziane bułeczki z miodem

Sałatka z kalafiora z miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Pszczelarz a faktura VAT RR

Pasieki powyżej 80 rodzin pszczelich - formy opodatkowania

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią