Portal Pszczelarski


Facelia w obiektywie Adriana Zabłockiego

Pszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian Zabłocki

Pszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian Zabłocki


Facelia błękitna. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiFacelia błękitna. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPszczoła miodna na facelii. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian ZabłockiPole facelii błękitnej. Autor zdjęcia: Adrian Zabłocki


  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Marlenka - ciasto z miodem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych