Portal Pszczelarski


Pszczoła w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego

Piękne ujęcia pszczoły miodnej napotkanej w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego, wykonane aparatem Panasonic lumix DMC-FZ1000 przez panią Monikę Matias.

Pszczoła miodna w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego. Autorka zdjęcia: Monika MatiasPszczoła miodna w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego. Autorka zdjęcia: Monika MatiasPszczoła miodna w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego. Autorka zdjęcia: Monika MatiasPszczoła miodna w Wąwozie Korzeniowym obok Kazimierza Dolnego. Autorka zdjęcia: Monika Matias

Liczba wyświetleń galerii: 7038



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Pasta miodowo-miętowa

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Piernik sułtański

Chleb z szafranem i miodem