Portal Pszczelarski


XXI Krakowskie Miodobranie

Świeczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

Świeczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


Główny namiot XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na stoiska XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaXXI Krakowskie Miodobranie chętnie odwiedzili, i młodzi, i starsi. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŁakocie z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaCeramiczne pojemniki na miód. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego oraz słoiki z orzechami w miodzie. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaMiody: gryczany, lipowy, akacjowy. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaA dla dorosłych... duży wybór miodów pitnych. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPiękne świeczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaSłoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaOrzechy w miodzie.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaNa XXI Krakowskim Miodobraniu nie zabrakło także stoiska z herbatami.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. W tle słoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.