Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Opinie na temat firmy bzyki.com Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2746

Zaloguj się aby obserwować temat

michal-trabka

2016-03-14 17:32:29

Witam. Planuję dokompletować sprzęt korzystając z oferty firmy bzyki.com. Czy ktoś już od nich coś kupował? Czy mają dobry sprzęt? Bo że tani to wiem, ale czy za tym idzie też jakaś jakość?

blondynekkrk

2016-03-14 19:40:42

Hejo! Co prawda ja od nich nic nie kupiłem ale widziałem, że jeżdżą po targach i różnych imprezach pszczelarskich i wystawiają swoje stoiska... więc jakby sprzedawali dziadostwo to by ich raczej nie było stać na takie jeżdżenie, a dwa to by raczej nikt się nie zgadzał na to, żeby się pojawiali w takich miejscach...

globo

2016-03-14 22:26:11

Ja kupowalem nie dawno polawiacze pylku .Jestem zadowolony z szybkiej realizacji zamowienia i jako dodatek prezentu dla dzieci. Polecam

Antoni

2016-03-16 18:46:42

Nie słyszałem o nich wcale ale dziękuję zatem za informację, że ktoś taki istnieje!

factis

2016-03-25 09:12:06

Kiedyś kupiłem lej i byłem bardzo zadowolony. Niestety podczas włamania do domku gospodarczego pozbyłem się całego sprzętu pasiecznego i nie tylko... także i leja nie mam już. Do firmy nie mam nic ale ktoś z kim pisałem mógł postarać się o pisanie z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny :) Takim tam przytyk do tego co mnie spotkało. Mimo to lej okazał się w porządku, więc ze swojej strony polecam.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Badania: na jakim obszarze występuje pszczoła samotnica - zadrzechnia fioletowa?

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie