Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Prawo i marketing w pasiece

Miodomat czyli automat z miodem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 8304

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-02-11 18:18:33

Słyszeliście o miodomacie z Pszczelej Woli? To taki automat, w którym zamiast słodyczy i napojów gazowanych można kupić miód. Myślicie, że się to sprawdzi? Z punktu widzenia marketingowego to świetny pomysł :)

blondynekkrk

2016-02-11 18:23:24

Miodomat z Pszczelej Woli. Źródło zdjęć: http://moje.radio.lublin.pl Autor: Jarosław Zoń

Załączniki:

Miodomat czyli automat z miodemMiodomat czyli automat z miodem

mati

2016-02-19 17:25:11

ciekawe po ile som sprzedawane produkty z niego i czy da sie na tym zarobic czy to tylko taki pic na wode fotomontaz

blondynekkrk

2016-02-20 09:45:01

O cenach nie wiem nic, ale wiem, że pomysł był już od dawna na stworzenie czegoś takiego. Póki co taki automat jest tylko w Pszczelej Woli, ale może znajdzie się ktoś, kto zainteresuje się tym tematem i uruchomi sprzedaż w szkołach w całej Polsce? To na pewno zdrowsze od coli czy słodkich batoników.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Sałatka z kurczakiem, marynowanym pieprzem i miodem

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski