Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Gospodarka pasieczna

Sprzedaż węzy pszczelarskiej przez internet Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1611

Zaloguj się aby obserwować temat

Antoni

2015-10-30 20:11:49

Witam. Kupujecie węzę przez internet czy staracie się zamawiać u stałych sprzedawców? Jakie macie doświadczenia w tej kwestii? Kusi mnie kupno węzy ze sklepu internetowego, którego znalazłem niedawno. Nie chcę robić nikomu reklamy więc adresu nie podam. Jest taniej niż u mojego dystrybutora. Mam jednak obawy, że to co na zdjęciu to pozostanie na zdjęciu, a rzeczywistość okaże się rzeczywistością.

henry650

2015-10-30 22:02:14

Mysle ze to weza z ukrainy ale nie mowie ze jest zla tylko tansza inne realia

factis

2015-10-30 22:04:41

Dołączę się do pytania, jak duża jest różnica w cenie między węzą polską a ukraińską? Polskie realia znam ale ukraińskich już nie.

henry650

2015-10-30 22:39:41

chodzi o same zarobki to chyba wystarczy tam weza kosztuje okolo 26 zl za kg zarobkow nie znam ale np taka sama wiertarka do wiercenia ramek u naszego najwiekszego sprzedawcykosztuje troche wiecej niz drugie tyle i wiele innych zeczy

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Bastani – perskie lody szafranowe

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Tosty na słodko

Naleśniki bananowe z miodem

Gofry drożdżowe z jogurtem greckim i miodem o smaku truskawkowo-waniliowym

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.