Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Michał Piątek - wywiad z pszczelarzem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1612

Przejdź do artykułu Michał Piątek - wywiad z pszczelarzem

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2015-10-14 18:34:02

Ja znam z artykułu o książce i z kilku artykułów na tym portalu. Widać, że pan Michał ma wiedzę i się odnajduje w pszczelarstwie. W końcu chyba nie z każdym Wydawnictwo Pasieka współpracuje... Pozazdrościć! :)

kondzio

2015-10-14 18:45:05

Artykuł bardzo mi się podoba, w szczególności słowa żeby sobie nie dać wmówić że do niczego się nie nadajesz. Ja trafiłem na początek na osobę która tak do mnie mówiła. Na szczęście już mam osoby które mnie prawidłowo w prowadzają w pszczelarstwo, bo ja też nigdy nie miałem osoby wcześniej która miała pasiekę teraz dopiero się uczę a mam 37 lat. Czy można dowiedzieć się o ten wykład gdzie można więcej o nim przeczytać :)Trzymam kciuki za plany :)

marcin

2015-10-14 19:57:34

@kondzio, o konferencji o której wspomniał pan Michał można poczytać tutaj: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/929/iv_konferencja_pszczelarskiego_klubu_dyskusyjnego_pszczolka.html

Pozdrawiam!

Pogodny Piątek

2015-10-14 22:39:28

Dziękuję za te wszystkie miłe słowa.
Kondzio - 37 lat w świecie pszczelarzy to wciąż młodzieniaszek ;)
Zapraszam wszystkich do na konferencję do Cielądza 15 listopada. Będzie okazja poznać się osobiście.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Pszczoła miodna. Liczebność roju pszczół, zachowanie i rasy

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie