Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Moneta 20 zł z pszczołą miodną Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3217

Przejdź do artykułu Moneta 20 zł z pszczołą miodną

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

factis

2015-09-24 22:37:06

Moneta wygląda super. Wiadomo ile będzie kosztować?

blondynekkrk

2015-09-25 17:05:15

Moneta jest bardzo elegancka. Też jestem ciekaw ile ma kosztować. Na pewno nie 20 zł. Znając życie to pewnie z przedziału 100-150 zł

michal1972

2015-09-25 21:39:56

Na którymś z profili facebookowym widziałem komentarz, że podobno 150 zł. Nie było jednak podanego źródła informacji.

maciekpit85

2015-10-02 10:37:20

ok 150zl.
http://numi-blog.pl/?tag=apis-mellifera

Maras62

2015-10-21 21:41:19

Ja również zainwestowałem w monetę. Bardzo ciekawie wygląda, cena jak wyżej.

blondynekkrk

2015-10-24 08:45:24

@Maras62 i co, ile kosztowała? Czy jest warto swojej ceny?

Maras62

2015-10-24 20:55:59

Witaj. Ja kupiłem ze względu ,że jest to moneta z pszczołą i bardzo mi się podobała. Nominał 20zł , ale ma ponad 28 gr srebra.Ale się nie orientuję jaki to koszt.Natomiast monetę wnusia dostanie od dziadka 9.02.2016 na drugie urodziny ha ha.Pozdrawiam

factis

2015-10-25 15:07:22

@Maras62, nie bardzo rozumiem. Jak to kupiłeś i nie wiesz jaki koszt?:) Ja wiem, że bogaci pieniędzy nie liczą, no ale kurcze... hehe Wnuczka na pewno się ucieszy. Ja jestem młodszy od Ciebie więc myśląc o tej monecie myślałem bardzo o sobie.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Wyprzedaż książek pszczelarskich Wydawnictwa RM 2017

Wykład pszczelarski w Zawadzie Książęcej 03.2020

Zebranie członków Stowarzyszenia Pszczelarzy Zawodowych w Hajnówce

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół cau: KPW

Gdy zginie ostatnia z pszczół

Linia pszczół: Victoria

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Piernik sułtański

Chałka z szafranem i miodem