Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Uwagi do filmów o pszczołach Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2643

Zaloguj się aby obserwować temat

stanislaw.stachniak

2015-04-03 22:47:02

jezeli nagrywacie filmy to nie puszczajcie muzyki bo to tylko zniecheca do ogladania ,jezeli nie umiesz mowic to nic nic niemow talko nie wlaczaj mzyki lepiej jak pszczoly brzecza ,dfrugie to higiena w ulach ,bo u wiekszosci pszczelarzy to stare ule i brak,totalny brak higieny az wstyd lepiej nie pokazujcie takich filmow,w wielu filmikach przez brak wiedzy czy checi robienia kolo pszczol porzadku macie problemy z Varoza obejzyjcie sobie filmiki Polbarta powodzenia

michal1972

2015-04-04 08:52:25

@stanislaw.stachniak jestem jak najbardziej za tym. Trochę filmów na youtubie obejrzałem i nic tak nie rozprasza jak rzeczy, które nie powinny się znaleźć tam gdzie się znajdują lub jakaś irytująca muzyczka.

blondynekkrk

2015-04-04 09:11:40

A o jakich filmach piszesz Stanisławie? Bo ja tutaj nie widziałem żadnych przygotowanych przez portal pszczelarskie...

marcin

2015-04-04 19:00:26

@stanislaw.stachniak - Stanisławie, zaktualizowałem temat i przeniosłem go do właściwszej kategorii. Pozdrawiam!

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Różano-orkiszowy torcik naleśnikowy z miodem

Ogórki z miodem

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły