Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Uwagi do filmów o pszczołach Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2679

Zaloguj się aby obserwować temat

stanislaw.stachniak

2015-04-03 22:47:02

jezeli nagrywacie filmy to nie puszczajcie muzyki bo to tylko zniecheca do ogladania ,jezeli nie umiesz mowic to nic nic niemow talko nie wlaczaj mzyki lepiej jak pszczoly brzecza ,dfrugie to higiena w ulach ,bo u wiekszosci pszczelarzy to stare ule i brak,totalny brak higieny az wstyd lepiej nie pokazujcie takich filmow,w wielu filmikach przez brak wiedzy czy checi robienia kolo pszczol porzadku macie problemy z Varoza obejzyjcie sobie filmiki Polbarta powodzenia

michal1972

2015-04-04 08:52:25

@stanislaw.stachniak jestem jak najbardziej za tym. Trochę filmów na youtubie obejrzałem i nic tak nie rozprasza jak rzeczy, które nie powinny się znaleźć tam gdzie się znajdują lub jakaś irytująca muzyczka.

blondynekkrk

2015-04-04 09:11:40

A o jakich filmach piszesz Stanisławie? Bo ja tutaj nie widziałem żadnych przygotowanych przez portal pszczelarskie...

marcin

2015-04-04 19:00:26

@stanislaw.stachniak - Stanisławie, zaktualizowałem temat i przeniosłem go do właściwszej kategorii. Pozdrawiam!

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Ogórki z miodem

Sałatka z kalafiora z miodem

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.