Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Uwagi do filmów o pszczołach Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2609

Zaloguj się aby obserwować temat

stanislaw.stachniak

2015-04-03 22:47:02

jezeli nagrywacie filmy to nie puszczajcie muzyki bo to tylko zniecheca do ogladania ,jezeli nie umiesz mowic to nic nic niemow talko nie wlaczaj mzyki lepiej jak pszczoly brzecza ,dfrugie to higiena w ulach ,bo u wiekszosci pszczelarzy to stare ule i brak,totalny brak higieny az wstyd lepiej nie pokazujcie takich filmow,w wielu filmikach przez brak wiedzy czy checi robienia kolo pszczol porzadku macie problemy z Varoza obejzyjcie sobie filmiki Polbarta powodzenia

michal1972

2015-04-04 08:52:25

@stanislaw.stachniak jestem jak najbardziej za tym. Trochę filmów na youtubie obejrzałem i nic tak nie rozprasza jak rzeczy, które nie powinny się znaleźć tam gdzie się znajdują lub jakaś irytująca muzyczka.

blondynekkrk

2015-04-04 09:11:40

A o jakich filmach piszesz Stanisławie? Bo ja tutaj nie widziałem żadnych przygotowanych przez portal pszczelarskie...

marcin

2015-04-04 19:00:26

@stanislaw.stachniak - Stanisławie, zaktualizowałem temat i przeniosłem go do właściwszej kategorii. Pozdrawiam!

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia