Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Pasieka pod Macierzankowym Wzgórzem - projekt crowdfundingowy Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1378

Przejdź do artykułu Pasieka pod Macierzankowym Wzgórzem - projekt crowdfundingowy

Zaloguj się aby obserwować temat

michal1972

2015-03-31 09:31:39

Myślę, że teraz będzie zdecydowanie więcej takich akcji. W ostatnim miesiącu aż dwie zbiórki!

factis

2015-04-02 09:08:53

Myślę, że tak może być, tylko przy tym projekcie martwiąca jest kwota zbiórki. Jest bardzo duża i chyba za duża jak na polskie warunki. Niemniej popieram całe działanie i chcę wierzyć, że zbiórka się powiedzie!

michal1972

2015-04-09 18:52:53

1760/27237zł i 29 dni do końca... 878,52zł/dzień obawiam się, że może powoli staje się to dość nierealne, choć nie chce źle wróżyć. Trzymam kciuki.

Lukasz_Baniak

2015-04-10 09:29:48

Faktycznie może być ciężko ale jak się nie uda to można spróbować skorzystać z pożyczki unijnej. Nie wszystko stracone a projekt warty uwagi.

blondynekkrk

2015-04-11 11:22:24

Fajny pomysł i trzeba go wspierać! Ja roześlę na facebooku informację o tym projekcie. Nic mnie to będzie kosztowało a może pomoże ;)

michal-trabka

2015-04-12 15:16:17

Chyba nic z tego. Za duża kwota zbiórki.

arek

2015-04-24 15:58:51

Jest 2000 złotych! Nieźle.

blondynekkrk

2015-04-24 17:16:11

Dobre i 2000 ale to jeszcze wciąż mało. Ja tam trzymam kciuki :)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka z pieczarkami i miodem

Ryż cytrynowy z miodem

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016