Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Tematy nie związane z pszczelarstwem

Prezent na dzień kobiet Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1445

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2015-03-08 10:47:18

Jaki można kupić prezent na dzień kobiet? Ja kupuję tulipany i fajnie zapakowane w takie fioletowe opakowanie śliwki w czekoladzie firmy Wawel. A Wy?

Lukasz_Baniak

2015-03-09 11:15:53

@blondynekkrk, kwiaty, kwiaty i kwiaty. Taki dzień, gdzie nie trzeba się wysilać. Kwiatek wszystko załatwi. A tulipany w sam raz się sprawdzają. Nie za drogie i nie za tanie. A dla teściowej to można wziąć nawłoć. Nie ucieszy się ale sprawiedliwości stanie się zadość.

factis

2015-03-10 20:14:22

Ja zwykłem zapraszać do restauracji. Niestety w tym roku Dzień Kobiet wypadł w niedzielę i ciężko było dostać jakiś ładny bukiet. Musiałem pojechać do Biedronki położonej 15km ode mnie żeby kupić taki za 10zł.

blondynekkrk

2015-03-16 22:17:52

@factis, to opłacało Ci się to? Trzeba było machnąć ręką na kwiatki i zabrać do restauracji :)

@Lukasz_Baniak, no na pewno teściowa by się ucieszyła z nawłoci:D szybko by Cię pogoniła do domu!

factis

2015-03-18 09:09:35

No ale restauracja to jedno, a kwiatki to drugie. Ale warto było się wybrać taki szmat drogi po te chaberdzie. Różni ludzie różnie praktykują. Jedni wolą słodycze kupić, inni kwiatki, inni to i to. Najlepsze, że panie zawsze są zaskoczone - cokolwiek by to nie było.

kulinka

2015-03-22 11:42:44

Ja zwykle dostaję kwiaty lub właśnie idziemy, gdzieś obiado - kolację :) W tym roku jednak byliśmy w Wiśle na nartach :) Znajoma zaś dostała coś takiego - http://www.sklep-muzyczny.com.pl/pl/p/MXL-770/58784. Co myślicie o takim prezencie?

blondynekkrk

2015-03-22 13:18:09

@kulinka, nawet nie wiem co to jest :)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Opodatkowanie pasieki do 80 rodzin pszczelich

Zasady rozliczania się w ramach projektu WRPP w latach 2016/2019

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.