Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Młody pszczelarz a koszt zakupu rodzin pszczelich i uli Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2436

Przejdź do artykułu Młody pszczelarz a koszt zakupu rodzin pszczelich i uli

Zaloguj się aby obserwować temat

michal-trabka

2014-11-23 17:13:14

Młodym najbardziej opłaca się kupować ule z pszczołami od pszczelarzy, którzy mają zamiar zakończyć swoją karierę pszczelarską. Jest taniej i można też liczyć na pomoc merytoryczną po zakupie. Polecam, ja tak zrobiłem i uważam to za najlepszą decyzję w życiu!

HeniekWaldoch

2019-06-04 13:38:05

Witam, Szukacie dla swojej pasieki miodarek, ale nie wiecie, którą wybrać, i jakie właściwości posiada każda z nich? Tutaj łatwo to sprawdzicie, przez porównywarkę Łysoń http://miodarkilyson.pl/ wszystko tam porównacie, każdy parametr, wielkość bębna, mocy, możliwości sterowania itp, bardzo przydatna rzecz. Jest to sprzęt marki Łysoń

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich