Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Wywiad z Piotrem Tkaczukiem (Pasieka Tkaczuk) Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 434

Przejdź do artykułu Wywiad z Piotrem Tkaczukiem (Pasieka Tkaczuk)

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2026-02-19 07:43:22

Bardzo ciekawy wywiad! Mnie osobiście bardzo ciekawi pasiecznictwo największych gospodarstw pasiecznych w Polsce. Czy Pasieka Tkaczuk jest największa, czy są jeszcze więksi (np. Bartnik Sądecki)?

Tomasz11

2026-02-19 07:48:07

Bartnik Sądecki według swojej strony ma 1500 uli... nie wiem ... dla mnie pasieka prowadzona na taką skalę jak Pasieka Tkaczuk czy Bartnik sądecki to fenomen w Polsce i prawdziwa sztuka łączenia szacunku do tradycji, pracowitości i smykałki do biznesu - fajnie, że się udaje i rozwija

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.