Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Dlaczego nie mogę pobrać zdjęcia z galerii? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2461

Zaloguj się aby obserwować temat

Lukasz_Baniak

2014-07-06 13:12:13

Jak wyżej. Bardzo mi się podoba część zdjęć w galerii tego portalu. Chciałem sobie je pobrać na dysk. Jak to zrobić?

banan

2014-07-11 08:42:57

ja tez nie moge pobrac zdjec. wydaje mi sie, ze taka mozliwosc jest zablokowana. nie wiem tylko dlaczego.

mlody_pszczelarz

2014-07-12 14:52:28

a po co pobierac, jak one sa tu dostepne caly czas

blondynekkrk

2014-07-14 07:18:17

Może komuś potrzebne są do prezentacji albo na pulpit jako tapetę?

michal1972

2014-07-16 10:20:05

W sumie nie wiem po co je pobierać. Administratorzy ich nie usuwają z tego co widzę. No chyba, że do prezentacji czy coś takiego.

marcin

2014-07-18 08:44:45

Śpieszę z odpowiedzią. Nie ma możliwości pobierania na dysk zdjęć zamieszczonych w galerii. Chronimy w ten sposób prawa autorskie osób, które zdjęcia nam nadesłały.

blondynekkrk

2014-07-20 16:21:27

No i się sprawa wyjaśniła! W sumie to nie pomyślałem, że w grę wchodzą tutaj prawa autorskie. Teraz już wiem :)

michal-trabka

2014-08-21 11:27:02

Fajnie, że ktoś zadbał o prawa autorskie. Widzę, że inne strony na potęgę kopiują z innych stron całe galerie zdjęć...

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

II Konferencja Młodych Naukowców Współczesne Uwarunkowania Działalności Gospodarstw Pasiecznych - harmonogram

Kradzież 10 uli w Charbinie (powiat słupecki) 2019

Firma Inscentinel i wąchające pszczoły

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Kwas mrówkowy - lek na warrozę

Pszczoła Buckfast

Gotowe syropy inwertowane - podział

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Puchowa owsianka na różanym mleku

Naleśniki bananowe z miodem

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem