Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Jakie dalsze zmiany na stronie? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2002

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2014-06-03 12:53:30

Widzę, że się pozmieniał nieco układ strony. Będą jeszcze inne zmiany? Można coś zaproponować od siebie?

mlody_pszczelarz

2014-06-03 22:49:51

hmmmm... czyli nie tylko ja zauwazylem zmiany :) ja tam po cichu licze na kolejne, ale bardziej jako niespodzianka dla mnie

marcin

2014-06-05 09:51:10

Można zaproponować swoje pomysły. Bardzo chętnie się z nimi zapoznamy i wybierzemy najlepsze. Mamy jeszcze kilka zaplanowanych zmian. Póki co trzymamy w tajemnicy termin ich uruchomienia.

pszczelarka78

2014-06-06 12:44:46

czekam w takim razie z niecierpliwością, ale nowa stona główna robi wrażenie :)

marcin

2014-06-07 19:35:16

Miło nam to słyszeć:) Mogę zagwarantować, że jeszcze będzie co podziwiać!

blondynekkrk

2014-06-09 17:13:30

A pomysły przesyłać na forum czy na maila?

factis

2014-06-16 12:26:24

A ja się spytam dlaczego klikając w obrazek po prawej stronie nie przechodzę do artykułu? Pytanie dotyczy prezentacji na stronie głównej.

michal-trabka

2014-09-21 07:50:21

@factis, żeby można zobaczyć po lewej stronie duży obrazek z opisem i sobie kliknąć w niego. Ewentualnie sobie możesz poczekać i też Ci się on wyświetli za jakiś czas.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

BeePower! w Polsce i za granicą

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Michał Piątek Dochodowa pasieka - książka dla pszczelarzy

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

III Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia