Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Forum pszczelarskie - jakie widzicie zalety i wady? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3699

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

pszczelarka78

2014-05-05 08:45:13

Jakiś czas już służy nam forum pszczelarskie. Jakie zalety i wady dostrzegacie? Proszę o krótkie odpowiedzi. Jestem ich bardzo ciekawa :)

mati

2014-05-07 08:48:17

fajnie ze nie ma jakis gupich awatarow

blondynekkrk

2014-05-09 08:50:26

Mnie się podoba w sumie :) Akurat avatary to bym chciał... Co do zalet to na pewno to że uzyskuje odpowiedzi na moje pytania i wszyscy są to mili. Co do wad hmm jest jednokolorowe. Niby nie wada ale ciemno się zdaje mi troszkę.

eryk16

2014-05-09 09:02:28

Mnie brakuje informacji o tematach w których się coś nowego pojawiło, a które przeglądałem. Graficznie spoko, bo nie ma rażących kolorów.

emil

2014-05-10 14:49:17

jeszcze jakieś plusy i minusy widzicie?

michal1972

2014-05-11 18:47:16

Szybko fajnie chodzi. Ciężko się do czegoś przyczepić, chociaż mogłoby więcej osób z niego korzystać. Ale to jest tylko moje zdanie.

Lukasz_Baniak

2014-06-19 13:57:13

Mnie się podoba. Jest inne niż wszystkie. Może nieco ponure bo czarny kolor mi się źle kojarzy, ale to tylko moje zdanie.

factis

2014-06-24 08:34:03

Mnie się ten kolor podoba. Jest bardzo dostojny i stonowany. Poza tym dobrze czyta się na nim wpisy na forum. Co mi się jeszcze podoba to to, że nie ma tutaj natłoku reklam z każdej strony.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

BeePower! w Polsce i za granicą

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski