Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Apiterapia i kosmetologia

Przepis na własny krem z miodem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3056

Zaloguj się aby obserwować temat

factis

2014-04-02 19:54:45

Nie wiem czy na tym portalu widziałem ten przepis czy nie. Jak tak to mogę prosić o link? A jak nie to o przepis?

michal1972

2014-04-03 09:19:45

Uprzedzę tym razem administratorów. Jak sobie wpiszesz w wyszukiwarkę krem i klikniesz szukaj to pośród przepisów znajdziesz ten na krem z miodem. Ewentualnie przekopiuj sobie ten link: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/202/jak_zrobic_krem_z_miodem.html Pozdrawiam

emil

2014-04-09 15:37:28

Dziękujemy za wsparcie Michale :)

Sylwek

2014-04-17 10:51:09

Ehhh też czytałem ten artykuł i też mógłbym odpowiedzieć. Może następnym razem.

marcin

2014-04-25 08:00:02

Cieszę się, że za przykład wzięty został mój artykuł.

factis

2014-05-24 10:15:26

Właśnie przed chwilą odpowiedziałem tutaj w podobnym temacie. Przepisy wypróbowałem i polecam. Da się je w łatwy sposób przygotować. Problem natomiast pojawia się z opakowaniem... ciężko znaleźć coś ładnego na prezent.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Nan-e qandi

Chałka z szafranem i miodem

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Marlenka - ciasto z miodem

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie