Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Choroby, zagrożenia i ochrona pszczół

Jak ochronić własny tyłek Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2788

Zaloguj się aby obserwować temat

wowosowa

2019-04-11 19:29:21

informacja o opryskach przesłana SMSem do pszczelarza załatwia sprawę zatrucia???

wowosowa

2019-04-11 19:33:59

KOWR wraz z MIn.Rol. kombinują jak bezkarnie i wbrew ustawie O ochronie roślin wykołować pszczelarzy. Plantator przesyła SMSem informację o opryskach a pszczelarz ma na 1 dzień (wg słów ministra) "zatrzymać " pszczoły. Co o tym myślicie?. Bo ja jestem zaskoczony !.

wowosowa

2019-04-11 19:35:57

Truciciel powie:przecież informowałem!

tulipan

2019-04-14 18:17:23

chore prawo kpiny z pszczelarzy

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bigos staropolski na winie z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Wieprzowe polędwiczki miodowo-musztardowe

Sos malinowo-miodowy

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto orzechowe z miodem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Biały miód leśny z Mount Oku