Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Początki firmy Bartnicy Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1464

Przejdź do artykułu Początki firmy Bartnicy

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2014-02-18 11:18:48

Czyli pasją zarazili starsi. Ja nie mam nikogo w rodzinie kto się zajmuje pszczołami ale czytanie właśnie takich artykułów zachęca mnie do podjęcia działania :) Pozdrawiam i życzę samych sukcesów!

Sylwek

2014-02-18 12:04:49

Zdjęcia w galerii wyglądają elegancko. Widać, że macie fach w rękach.

bartnicy.pl

2014-02-18 19:16:35

Dziękuję i zapraszam do zapoznania się z naszą całą ofertą w razie pytań proszę pisać lub dzwonić.

gabbie

2015-04-05 20:25:10

Solidna firma ule wykonane w sposób profesjonalny ceny konkurencyjne zlecam kolejne zamówienie.

blondynekkrk

2015-04-05 21:47:19

@gabbie, długo trzeba czekać na dostawę, że tak dopytam od drugiej strony :)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

VI Chorońskie Prażuchy i Święto Miodu

Marketing mix w pszczelarstwie

XXV Krakowskie Miodobranie

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Propolis - produkt pszczeli