Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Czy pszczelarze okradają się nawzajem? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1634

Przejdź do artykułu Czy pszczelarze okradają się nawzajem?

Zaloguj się aby obserwować temat

banan

2018-09-20 16:29:17

mam od jakiegos czasu podobne wrazenie. komu bylyby potrzebne pszczoly jak nie pszczelarzowi? samochod to rozumiem, ale pszczoly? bez przesady... najgorsze, ze pozniej ktos taki potrafi sie nazywac pszczelarzem. wstyd.

Juzienko

2018-09-27 16:07:42

Też padłem ofiarą złodzieja 2 rodzin pszczół z ulami typu OSTROWSKA pomimo ogłoszeń w prasie oraz na portalu pszczelarskim sprawcy nie ujęto Znam przypadki osób które w ten sposób weszły w posiadanie uli i teraz jeden udaje wielkiego pszczelarza. Po odpowiednim zabezpieczeniu pasieki kradzieże ustały ,natomiast złodzieje dwukrotnie w odstępie dwóch lat wpadli w moją pułapkę.Prawda jest jak panna wcześniej czy póżniej wydać się musi

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec - relacja z wydarzenia

Projekt Bzykająca Przyczepka