Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Proszę o pomoc znalazłam walec do węzy Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2361

Zaloguj się aby obserwować temat

swierzak

2018-07-16 09:13:26

Witam, proszę o pomoc czy jest możliwość uzyskania więcej informacji na temat tego urządzenia z którego jest roku, jakiej produkcji czy mam jakąś wartość i gdzie ewentualnie można sprzedać takie coś.

Załączniki:

Proszę o pomoc znalazłam walec do węzyProszę o pomoc znalazłam walec do węzy

blondynekkrk

2018-07-17 16:13:39

Sprzedać to możesz na pewno tutaj, w dziale Ogłoszeń. Niestety trudno mi powiedzieć ile może być warty...

mati

2018-07-18 16:08:33

sondzonc po zdjenciach to strasznie stary sprzet odgrzebales trudno powiedziec ile to ma lat ale raczej pszczelarz tego nie kupi zaden prubuj sprzedac kolekcjonerom lub oddac w dobrej wierze do jakiegos pszczelarskiego skansenu pokolenia benda ci wdzienczne

blondynekkrk

2018-08-04 07:02:53

@swierzak, i jak? Udało Ci się coś więcej dowiedzieć?

Pasieczka

2018-08-05 09:31:13

Ja jestem zainteresowany.Prosze o kontakt,,januszc999@gmail.com

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.