Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Proszę o pomoc znalazłam walec do węzy Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2285

Zaloguj się aby obserwować temat

swierzak

2018-07-16 09:13:26

Witam, proszę o pomoc czy jest możliwość uzyskania więcej informacji na temat tego urządzenia z którego jest roku, jakiej produkcji czy mam jakąś wartość i gdzie ewentualnie można sprzedać takie coś.

Załączniki:

Proszę o pomoc znalazłam walec do węzyProszę o pomoc znalazłam walec do węzy

blondynekkrk

2018-07-17 16:13:39

Sprzedać to możesz na pewno tutaj, w dziale Ogłoszeń. Niestety trudno mi powiedzieć ile może być warty...

mati

2018-07-18 16:08:33

sondzonc po zdjenciach to strasznie stary sprzet odgrzebales trudno powiedziec ile to ma lat ale raczej pszczelarz tego nie kupi zaden prubuj sprzedac kolekcjonerom lub oddac w dobrej wierze do jakiegos pszczelarskiego skansenu pokolenia benda ci wdzienczne

blondynekkrk

2018-08-04 07:02:53

@swierzak, i jak? Udało Ci się coś więcej dowiedzieć?

Pasieczka

2018-08-05 09:31:13

Ja jestem zainteresowany.Prosze o kontakt,,januszc999@gmail.com

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Zasady rozliczania się w ramach projektu WRPP w latach 2016/2019

Kasa fiskalna - czy sprzedając miód musisz ją mieć?