Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Budżet Krajowego Programu Wsparcia Pszczelarstwa w 2017 roku Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1470

Przejdź do artykułu Budżet Krajowego Programu Wsparcia Pszczelarstwa w 2017 roku

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-12-04 11:52:45

Chyba się nigdy nie stanie tak, że pieniędzy będzie zbyt dużo ;)

oro54

2016-12-04 12:09:04

Tylko dopłata do rodziny pszczelej coś by dała, reszta to tylko jedna wielka ściema. Pszczelarz z pieniędzmi z dopłat staje się automatycznie klientem, a nie petentem dobijającym się o dofinansowanie. No cóż, ale wtedy nie można by było się z nim tymi pieniążkami podzielić, a jeszcze do tego śmiałby jeszcze żądać odpowiedniej wysokości cen, np. sprzętu, na rynku. Na taki krok decydenci się nie zdecydują, bo stracą kontrolę nad kochanymi pieniążkami.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Pierniczki na miodzie

Ogórki z miodem