Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Pszczelarstwo w Bułgarii Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2533

Zaloguj się aby obserwować temat

Knez123

2016-10-27 17:45:25

Witam,
W ramach pracy jestem bardzo zainteresowany kulturą pszczelarstwa w Bułgarii. Jest tu może jakaś osoba, która jest pasjonatem w tej dziedzinie i miałaby czas dzisiaj, żeby odpowiedzieć mi na kilka pytań?
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam

blondynekkrk

2016-10-27 18:14:55

Hej!
Knez123 mogę coś poszukać na ten temat i w ten sposób samemu się dokształcić, ale potrzebowałbym od Ciebie informację, co konkretnie potrzebujesz wiedzieć:)

Knez123

2016-10-27 18:20:32

Potrzebuję wiedzieć, jaka jest historia pszczelarstwa w Bułgarii, ilość hodowli na terenie Bułgarii. Interesują mnie też firmy produkujące sprzęt do pszczelarstwa w Bułgarii, gdyż jest to główny temat mojej pracy.

blondynekkrk

2016-10-27 18:33:26

Ok. Postaram się Ci pomóc :) Jakby ktoś w międzyczasie się odezwał lub skądś byś pozyskał informację to proszę daj znać/podziel się. Pozdrawiam!

Knez123

2016-10-27 18:34:18

OK. Dziękuję bardzo :)

Bikej0909

2016-10-28 10:03:29

11-13.11 na wykładach na 1 łodzkiej konferencji bedzie cos o pszczołach w Bułgarii, chyba w niedziele - sprawdz to sobie

arek

2016-10-28 13:31:57

Potwierdzam to co napisał Bikej0909: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/1197/i_odzka_miedzynarodowa_konferencja_pszczelarska_w_burzeninie.html W niedzielę 13. Poza tym może będzie możliwość porozmawiania z wykładowcami i zadania im dodatkowych pytań?

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kurczak w różowej marynacie

Herbatka z miodem na przeziębienie

Grillowana karkówka miodowa

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem