Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Wyrok Sądu ws. usunięcia uli pszczelarza z Zawoi 2016 Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1671

Przejdź do artykułu Wyrok Sądu ws. usunięcia uli pszczelarza z Zawoi 2016

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-09-26 18:12:10

Nie można po prostu zrobić tak, że ktoś od pana Czesława wydzierżawi poletko pod ule i postawi tam ule? Wtedy nie jest on stroną...

TOMI

2016-09-28 19:05:23

Tak to jest ,mieszczuchy kupują działki nawet obok pasiek bo to natura pszczółki itd a pozniej są problemy bo pszczoly ządlą, świnka smierdzi krowa ryczy a nawet rano wredny kogut pieje i państwu spac nie daje...

arek

2016-09-30 10:30:31

Skandal i tyle. Dobrze, że się pojawiają osoby, które chcą pomóc panu Czesławowi. Właśnie przeczytałem artykuł o tym na tym portalu: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/1216/pomoc_prawna_dla_pszczelarza_z_zawoi.html

Jeszcze są ludzie o dobrym sercu :)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Łukasz Karol Uliasz - Etyka pszczelarska i prawo naturalne w pszczelarstwie

Łukasz Karol Uliasz - Rozważania o życiu i zdrowiu. Kontekst apiterapii

Apiterapia praktyczna dla laika i medyka