Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Apiterapia i kosmetologia

Właściwości mleczka pszczelego [video] Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 4229

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-08-25 07:58:34

Dla zainteresowanych udostępniam film nt. właściwości mleczka pszczelego. Enjoy!

arek

2016-09-30 10:34:18

Czy tylko mnie tnie ten filmik? Generalnie dużo ciekawych informacji, ale strasznie mnie się przycina obraz :( Wie ktoś czemu tak jest? Czy ktoś ma podobnie?

michal-trabka

2016-10-01 08:35:51

Filmik widziałem już wcześniej, ale nie komentowałem. Wart jest obejrzenia.

@arek, jak Ci się wiesza, to weź powyłączaj niepotrzebne programy, które działają Ci w tle i wyczyść historię przeglądarki.

jarekkales

2019-02-14 14:05:10

o, super filmik! dobrze, że mam mleczko pszczele

oro54

2020-11-20 12:48:02

Smutne, ale prawdziwe prof. Bogdan Kędzia nie żyje. Odszedł w lipcu bieżącego roku jeden z niewielu, którzy poświęcili swoje życie apiterapii. Bywałem na jego wykładach. Pozostawił ogromny dorobek naukowy z którego możemy korzystać. Cześć jego pamięci.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią