Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

IX Świętokrzyskie Święto Pszczoły w Bałtowie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1348

Przejdź do artykułu IX Świętokrzyskie Święto Pszczoły w Bałtowie

Zaloguj się aby obserwować temat

banan

2016-08-19 08:19:51

zapowiada sie kolejne bardzo udane wydarzenie. gdyby nie odleglosc jaka mnie dzieli, w tym roku bylbym. na pewno w przyszlym sie pojawie, bez dwoch zdan!

JanWysocki

2016-08-21 01:23:10

Byłem. Kupiłem nowy preparat Vitaeapis narazie na 10 rodzin. Zobacze go na zime. Czy ktoś go stosował? Doktor Arsułowicz mówił wykład o nim. Byłem ale było mało ludzi. Organizatorzy nawet nie poinformowali że będzie tyn wykład, a szkoda. Przypadkiem po zjedzeniu golonki zajrzałem na salę. Wykład bardzo ciekawy i ładnie przez doktora mówiony.
Dowiedziałem się czegoś nowego o instynkcie higienicznym rodziny pszczelej i jakie ma to znaczenie dla zdrowia pszczół. Jakiś profesor, zapomniałem nazwiska wymyślił go na ochronę przed opryskami. Za tródne to dla mnie ale ponoć pobudza on i jednocześnie chroni jakieś receptory układu nerwowego pszczoły. Może to być naprawdę coś wartościowego. Zobacze.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Nan-e qandi

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krążki owsiane z żurawiną i miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową