Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Zakładanie pasieki – od czego zacząć? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2684

Przejdź do artykułu Zakładanie pasieki – od czego zacząć?

Zaloguj się aby obserwować temat

magicb12

2016-07-27 08:41:18

W sklepie dla pszczelarzy znajdziesz wszystko, co potrzebne do rozpoczęcia i obsługi pasieki, podkurzacze miodarki, ule, dozowniki itp. Ta marka prezentuje wysoką jakość, ja często robię tam zakupy.

Pszczolka01

2019-11-19 10:36:42

Ja swoją przygodę z pszczelarstwem zaczęłam dzięki stronie lyson.com.pl. Udało mi się zdobyć tam ogromną wiedzę, którą wykorzystuje teraz. Może warto zajrzeć. Ja nie lubię przeskakiwać z forum na forum. Wszystko w jednym miejscu.

HeniekWaldoch

2020-10-16 09:52:10

Coraz częściej ludzie zakładają pasiekę, pszczelarstwo jest coraz popularniejsze i to jest jeden z biznesów, który kwitnie. Bardzo dużo drobnego sprzętu pszczelarskiego kupicie w https://sklep.pasieka24.pl/ pojemniki na miód, nakrętki, słoiki, etykiety, dozowniki na miód

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Konferencja Pszczelarska w OODR w Łosiowie 2016

Rośliny miododajne, rośliny pożytkowe, rośliny pszczelarskie - spis

XXV Biesiada u Bartnika

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym