Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Firma Inscentinel i wąchające pszczoły Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1928

Przejdź do artykułu Firma Inscentinel i wąchające pszczoły

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2014-01-08 16:11:54

Wygląda troszkę jak mały odkurzacz ;)

Lukasz_Baniak

2014-01-08 16:27:21

No ciekawe czy się to sprawdzi. Pewnie psy pójdą w odstawkę... no chyba, że organizacje typu greenpeace zaczną dopominać się o pieniądze za wyrażenie poparcia na wykorzystanie pszczół...

michal1972

2014-01-08 17:40:54

Nie od dzisiaj wiadomo, że pszczoły miodne mają bardzo dobry węch. Mam jednak wątpliwości co do tego, czy uda się pszczoły przeszkolić w planowanym zakresie. A jeżeli uda, to jaka będzie skuteczność tych działań.

michal1972

2014-01-08 18:09:19

Jeszcze bym dopisał, że czytałem na tym portalu o pszczołach, które wykrywają choroby. Z tego co się orientuję prace nad tym projektem trwają do dzisiaj i dalej nie wiadomo czy kiedykolwiek się uda to wprowadzić. Jeżeli jednak któryś z nich zostanie ukończony, myślę że zrewolucjonizują albo kwestie bezpieczeństwa albo leczenia.

blondynekkrk

2014-01-09 17:48:12

Może masz rację michal1972. Bądźmy dobrej myśli! :)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Różano-orkiszowy torcik naleśnikowy z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szybki piernik z miodem na święta

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Owsiane mini batoniki z białą czekoladą i miodem

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll