Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Tanie ule wielkopolskie - drewniane Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2161

Zaloguj się aby obserwować temat

Antoni

2016-05-23 10:26:12

Witam wszystkich. Interesują mnie tanie, drewniane ule wielkopolskie. Jestem z okolic Łodzi ale nie ma problemu żebym podjechał z przyczepką w inne miejsce albo dogadał się odnośnie odpłatności za tradycyjny transport. Którego producenta polecacie i dlaczego?

eryk16

2016-05-23 19:03:22

Dużo dobrego słyszy się o firmie Bartnicy.pl Nie wiem jak z kwestią transportu ale myślę, że to kwestia dogadania się. Nie ma co bezpośrednio zamawiać kuriera przez oficjalne strony. Jak chce się przyoszczędzić na przesyłce to warto wykorzystać pośredników, np. kurjerzy.pl Jest nawet o połowę taniej!

mati

2016-05-23 22:06:36

samemu ule morzna wykonac i jes taniej i lepiej tanie ule sa slabe a drogich nie warto brac bo ukradnom

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Warunki dobrego rozwoju oraz zdrowia pszczół

Łukasz Karol Uliasz - Rozważania o życiu i zdrowiu. Kontekst apiterapii

Apiterapia na problemy ludzi i zwierząt

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Zmiany w podatkach i składkach ZUS dla pszczelarzy w 2017 roku

Praca na etat a pasieka do 80 pni