Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Fondant pszczeli Diamant cena Zielona Góra Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2541

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2016-04-13 11:13:16

Siema! Jeżeli jest ktoś tutaj z Zielonej Góry lub okolic, czy może mi wskazać, gdzie najtaniej kupić Fondant pszczeli firmy Diamant? Serdeczne dzięki za wszelkie info!

factis

2016-04-13 14:28:30

Nie jestem z tych okolic, ale mogę zaproponować zakup bezpośrednio ze sklepu producenta. 15 kg kosztuje 63,18 zł z VAT.

oro54

2016-04-13 15:46:05

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę frazę:
DIAMANT Fondant pszczeli
Zgłasza się e-sklep firmowy, gdzie można kupić i otrzymać przez kuriera zamówiony towar. Zarówno syropy jak i ciasto są wyprodukowane wyłącznie dla pszczół. Bardziej korzystna jest cena przy zakupie pełnopaletowym 24 kartony ciasta po 15 kg. podobnie jest z gotowymi syropami. Firma oraz jej produkty sprawdzone przez nas już od wielu lat.

blondynekkrk

2016-04-14 18:10:34

Tez miałem pisać, że najlepiej bezpośrednio od producenta. Poszperałem po sklepach internetowych i jest drożej.

kaczka12

2016-04-17 21:28:31

Odkup od innych pszczelarzy. Popytaj w stowarzyszeniu albo w związku.

oro54

2016-04-17 21:54:14

Zawsze najtaniej kupisz u producenta, w jego sklepie firmowym.
I tak karton 15 kg Fondantu pszczelego Diamant w jego sklepie firmowym kosztuje 63,18 + koszty dostawy. Poza sklepem ceny takiego kartonu zaczynają się od 72zł wzwyż + koszty dostawy. Karton ciasta Apifonda 15kg od 79,00 wzwyż + koszty dostawy. Karton ciasta Apivital 15kg (czeskie) cena 79,95 + koszty dostawy. Jest w czym wybierać. Nic, tylko kupować i płacić.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Szkolny Dzień Pszczoły

Pszczoły w szkole w czerwcu

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy