Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Bezpłatne nasiona roślin miododajnych od Syngenty Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2273

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2016-04-06 16:10:19

Siema! Dotarła do mnie informacja od kolegi, że można jeszcze starać się o bezpłatne nasiona roślin miododajnych od firmy Syngenta.

Żeby mieć szansę na otrzymanie roślin trzeba do 7 kwietnia 2016 r. do 16:00 wysłać maila na adres: owady.pozyteczne@syngenta.com wpisując:

- imię i nazwisko
- dane teleadresowe (ulicę, kod pocztowy, pocztę, numer telefonu)
- zgodę na wykorzystanie danych osobowych (przeklejenie tego co niżej skopiowałem)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Syngenta Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie 01-748, ul. Szamocka 8 (KRS 0000017224) dla celów związanych z akcją promocyjną „Operation Pollinator – Akcja na rzecz Owadów Zapylających”. Udostępnienie danych ma charakter jednorazowy (okolicznościowy), zaś podane dane są niezbędne dla realizacji (potencjalnego) świadczenia Syngenta. Jednocześnie oświadczam, iż znam przysługujące mi uprawnienie do wglądu i poprawiania moich danych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Pozdro!

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ciasteczka imbirowe z miodem

Ogórki z miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym