Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Choroby, zagrożenia i ochrona pszczół

Film Więcej niż miód - opinie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 5480

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

marcin

2013-12-31 09:13:01

Czy ktoś widział ten film? Jakie macie odczucia? A może znacie jakieś podobne filmy poruszające temat pszczół?

Link do opisu filmu: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/32/_wiecej_niz_miod__-_film_dokumentalny_o_pszczolach.html

blondynekkrk

2013-12-31 09:20:01

Czekam aż będzie go można pobrać albo puszczą w telewizji :P

marcin

2014-01-02 22:00:05

Myślę Blondynku, że nie tędy droga. Telewizja czy komputer nie odda magii kina :)

Lukasz_Baniak

2014-01-03 10:58:09

Czytałem ten artykuł, nawet miałem się wybrać ale coś mi wypadło i temat padł. Teraz nie wiem czy jeszcze jest gdziekolwiek grany...

blondynekkrk

2014-01-03 17:43:04

Może nie da ale taniej i można oglądnąć w każdej chwili :)

mati

2014-01-04 09:35:43

bylem i zrobil wrarzenie tylko chyba ludzie go nierozumieli

michal1972

2014-01-04 11:52:41

Niestety nie widziałem tego filmu. Podobnie jak kolega Łukasz miałem w planach ale coś mi wypadło.

mlody_pszczelarz

2014-01-06 21:02:08

ja tez nie widzialem jeszcze "Wiecej jak miod", ale mam nadzieje, ze uda mi siee nadrobic, to w jakims czasie

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa destructor - cykl życiowy i rozwojowy

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.