Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Choroby, zagrożenia i ochrona pszczół

Film Więcej niż miód - opinie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 5596

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

marcin

2013-12-31 09:13:01

Czy ktoś widział ten film? Jakie macie odczucia? A może znacie jakieś podobne filmy poruszające temat pszczół?

Link do opisu filmu: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/32/_wiecej_niz_miod__-_film_dokumentalny_o_pszczolach.html

blondynekkrk

2013-12-31 09:20:01

Czekam aż będzie go można pobrać albo puszczą w telewizji :P

marcin

2014-01-02 22:00:05

Myślę Blondynku, że nie tędy droga. Telewizja czy komputer nie odda magii kina :)

Lukasz_Baniak

2014-01-03 10:58:09

Czytałem ten artykuł, nawet miałem się wybrać ale coś mi wypadło i temat padł. Teraz nie wiem czy jeszcze jest gdziekolwiek grany...

blondynekkrk

2014-01-03 17:43:04

Może nie da ale taniej i można oglądnąć w każdej chwili :)

mati

2014-01-04 09:35:43

bylem i zrobil wrarzenie tylko chyba ludzie go nierozumieli

michal1972

2014-01-04 11:52:41

Niestety nie widziałem tego filmu. Podobnie jak kolega Łukasz miałem w planach ale coś mi wypadło.

mlody_pszczelarz

2014-01-06 21:02:08

ja tez nie widzialem jeszcze "Wiecej jak miod", ale mam nadzieje, ze uda mi siee nadrobic, to w jakims czasie

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Praca na etat a pasieka do 80 pni

Sprzedaż miodu przez Internet - opodatkowanie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Sałatka z kurczakiem, marynowanym pieprzem i miodem

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Agua fresca z borówek