Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Mleczko pszczele i jego pozyskiwanie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1587

Przejdź do artykułu Mleczko pszczele i jego pozyskiwanie

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2014-05-13 07:56:14

Chyba zawsze się opłaca pozyskiwać, chociażby dla siebie:) Chińczyki niech się ugryzą :P a Polacy niech się obudzą i kupują to co polskie!

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Ryż cytrynowy z miodem

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

XI Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec

Projekt pszczoła i australijski producent win

Pasieka Zarodowa w Maciejowie - plany na 2017 rok

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych