Okrągły lej do zsypywania pszczół - sprzęt pszczelarski

Źródło: materiały udostępnione przez producenta

lej do zsypywania pszczół okrągły lej sprzęt pszczelarski producent bzyki.com

Jak już pisaliśmy na łamach portalu, świętokrzyski producent sprzętu pszczelarskiego Bzyki.com posiada w swojej ofercie leje do zsypywania pszczół. Na zdjęciu powyżej prezentujemy okrągły lej do zsypywania pszczół, który idealnie pasuje do skrzynki do zsypywania pszczół oferowanej również przez firmę Bzyki.com.

Lej do zsypywania pszczół został wykonany z ocynkowanej blachy.

Lej jest przydatny podczas zsypywania pszczół do skrzynek, np. celem tworzenia pakietów pszczelich (rodzin pszczelich). Sprzęt ten jest znajduje swoje zastosowanie zwłaszcza w trakcie sezonu, kiedy to w trakcie miodobrania pszczoły należy zrzucić z plastrów.

Wymiary okrągłego leja do zsypywania pszczół:

Wysokość całkowita 42 cm
Maksymalna średnica 45 cm
Wysokość rurki 6,5 cm
Średnica rurki 7,3 cm
Średnica kołnierza 14 cm

 

Więcej zdjęć okrągłego leja do zsypywania pszczół można oglądnąć w Galerii.

Wysokość całkowita
Bzyki.com

Bzyki.com

Producent sprzętu pszczelarskiego

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2455

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy!

Weź udział w dyskusji:

Zaloguj się lub zarejestruj

STANPOL Miejsce na Twoją reklamę
filmowanie wesel, video zaproszenia, podziękowania video dla rodziców Kraków i okolice
EL-TER biuro projektowe Kraków Gabinet Trychologiczny Ewelina Wysoczańska

Kanał na Twitter

Newsletter

Portal Pszczelarski 2013 - ∞ © Wszelkie prawa zastrzeżone

Korzystamy z informacji zapisanych za pomocą cookies. Cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Olgroup Multimedia Maciej Kupisiewicz

Portal Pszczelarski

Drogi Użytkowniku,

informujemy, że z dniem 03 października 2015 r. Marcin Balana Grupa Balana z siedzibą w Naramie przeniosła całość prowadzonego Portalu PortalPszczelarski.pl na Jacek Balana EL-TER z siedzibą w Narama 214, 32-095 Iwanowice.

Tym samym od 04 października 2015 r. zmienia się administrator Twoich danych osobowych. Jednocześnie podkreślamy, że zmianie nie ulegną zasady ochrony i przetwarzania Twoich danych osobowych, w tym korzystania z Usług świadczonych w ramach Portalu PortalPszczelarski.pl. Szczegółowe informacje nt. wykorzystania danych osobowych znajdziesz w Regulaminie Serwisu PortalPszczelarski.pl.

Przypominamy, że zawsze masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania, a także żądania zaprzestania ich przetwarzania i prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.

W związku z powyższym prosimy Cię o wyrażenie zgody na zmianę Administratora Danych Osobowych poprzez zaakceptowanie poniższych klauzul:
"Wyrażam zgodę na przejście ogółu praw i obowiązków Marcin Balana Grupa Balana wynikających ze świadczenia na moją rzecz Usług w domenie portalpszczelarski.pl na Jacek Balana EL-TER" "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Jacek Balana EL-TER w celach marketingowych."
"Wyrażam zgodę na otrzymywanie na podany adres e-mail informacji handlowej wysłanej przez Jacek Balana EL-TER w imieniu własnym lub na zlecenie jej partnerów."
"Oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję treść Regulaminu Konta oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Jacek Balana EL-TER w celu realizacji zamawianych usług."
"Akceptuję Regulamin Konta oraz Regulamin Serwisu PortalPszczelarski.pl i zobowiązuję się do ich przestrzegania."

Jeżeli potrzebujesz czasu na zastanowienie zapoznaj się z poniższą informacją, w terminie 30 dni od wyświetlenia tego komunikatu możesz zrezygnować z korzystania z Usługi realizowanych w ramach Portalu PortalPszczelarski.pl poprzez usunięcie konta. Pamiętaj jednak, że brak reakcji w powyższym terminie będzie równoznaczny z wyrażeniem zgody na wyżej wymienione zmiany.

W przypadku kliknięcia "Rezygnuję z posiadania konta" Twoje konto (a z nim dane osobowe) zostanie usunięte do 24 godzin od momentu przyjęcia zgłoszenia.