Forum pszczelarskie

Serdecznie zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum pszczelarskim! Osoby, które nie posiadają konta proszone są o uprzednią rejestrację. Osoby zarejestrowane w celu utworzenia tematu lub dodania postu proszone są o zalogowanie. Panel rejestracji i logowania znajduje się powyżej.

Instrukcja korzystania z forum znajduje się tutaj: Forum pszczelarskie - jak korzystać?

U nas wszyscy są równi i żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi!

Baza pożytkowa

Tematów: 84
Postów: 446
Facelia na terenach podmokłych przez Adam_Poch (2017-03-19 18:50:09)

Biologia pszczół

Tematów: 70
Postów: 379
Hodowla trzmieli - kurs przez Lukasz_Baniak (2017-03-25 12:11:07)

Chów i hodowla pszczół

Tematów: 108
Postów: 542
Jak szybko uciec od roju pszczół? przez mati (2017-03-07 19:44:09)

Ekonomika pszczelarstwa

Tematów: 63
Postów: 518
PZP na Allegro przez blondynekkrk (2017-03-19 12:22:16)

Gospodarka pasieczna

Tematów: 156
Postów: 751
Jak czyścić ul styrodurowy? przez Lukasz_Baniak (2017-03-25 11:53:56)

Miodosytnictwo i kulinaria

Tematów: 81
Postów: 394
Czy miód może się zważyć? przez tulipan (2017-03-25 20:12:19)

Prawo i marketing w pasiece

Tematów: 40
Postów: 389
Handel miodem - a przepisy przez wowosowa (2017-01-16 20:41:17)

Produkty pszczele

Tematów: 64
Postów: 428
Czy wosk pszczeli reaguje z czymś? przez arek (2017-03-22 18:50:37)

Statystyki

Tematów: 1558
Postów: 6899
VITAEAPIS Miejsce na Twoją reklamę
filmowanie wesel, video zaproszenia, podziękowania video dla rodziców Kraków i okolice
EL-TER biuro projektowe Kraków Gabinet Trychologiczny Ewelina Wysoczańska

Kanał na Twitter

Newsletter

Portal Pszczelarski 2013 - ∞ © Wszelkie prawa zastrzeżone

Korzystamy z informacji zapisanych za pomocą cookies. Cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Olgroup Multimedia Maciej Kupisiewicz

Portal Pszczelarski

Drogi Użytkowniku,

informujemy, że z dniem 03 października 2015 r. Marcin Balana Grupa Balana z siedzibą w Naramie przeniosła całość prowadzonego Portalu PortalPszczelarski.pl na Jacek Balana EL-TER z siedzibą w Narama 214, 32-095 Iwanowice.

Tym samym od 04 października 2015 r. zmienia się administrator Twoich danych osobowych. Jednocześnie podkreślamy, że zmianie nie ulegną zasady ochrony i przetwarzania Twoich danych osobowych, w tym korzystania z Usług świadczonych w ramach Portalu PortalPszczelarski.pl. Szczegółowe informacje nt. wykorzystania danych osobowych znajdziesz w Regulaminie Serwisu PortalPszczelarski.pl.

Przypominamy, że zawsze masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania, a także żądania zaprzestania ich przetwarzania i prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.

W związku z powyższym prosimy Cię o wyrażenie zgody na zmianę Administratora Danych Osobowych poprzez zaakceptowanie poniższych klauzul:
"Wyrażam zgodę na przejście ogółu praw i obowiązków Marcin Balana Grupa Balana wynikających ze świadczenia na moją rzecz Usług w domenie portalpszczelarski.pl na Jacek Balana EL-TER" "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Jacek Balana EL-TER w celach marketingowych."
"Wyrażam zgodę na otrzymywanie na podany adres e-mail informacji handlowej wysłanej przez Jacek Balana EL-TER w imieniu własnym lub na zlecenie jej partnerów."
"Oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję treść Regulaminu Konta oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Jacek Balana EL-TER w celu realizacji zamawianych usług."
"Akceptuję Regulamin Konta oraz Regulamin Serwisu PortalPszczelarski.pl i zobowiązuję się do ich przestrzegania."

Jeżeli potrzebujesz czasu na zastanowienie zapoznaj się z poniższą informacją, w terminie 30 dni od wyświetlenia tego komunikatu możesz zrezygnować z korzystania z Usługi realizowanych w ramach Portalu PortalPszczelarski.pl poprzez usunięcie konta. Pamiętaj jednak, że brak reakcji w powyższym terminie będzie równoznaczny z wyrażeniem zgody na wyżej wymienione zmiany.

W przypadku kliknięcia "Rezygnuję z posiadania konta" Twoje konto (a z nim dane osobowe) zostanie usunięte do 24 godzin od momentu przyjęcia zgłoszenia.